Yoga og Plantebaseret Madlavningsworkshop

Lørdag den 11. maj fra 10.00 til 15.00

Pris: 1.000 dkk   Early Bird (booke og betale før 28/02/19): 900 dk

En workshop til den, der gerne vil tilføje mere plantebaseret inspireret mad i det daglige liv. Måske er du allerede veganer, flexiterien, eller muligvis en nysgerrig kødspiser. Den plantebaserede levemåden er blevet meget populær i de seneste år, med bekymringer over personlig sundhed, miljøet og dyrevelfærd.

Workshoppen inkluderer 90 minutters yogaundervisning, snacks, treretters menu som vi laver sammen, alkoholfrie drikkevarer og opskrifter. Jeg vil efter bedste evne sørge for at ingredienserne er økologiske. Højst 8 deltagere. Alle over 16 år velkomne.

Forventet tidsplan for dagen:

10.00 til 11.-30 – Yogaundervisning
11.30 til 12.00 – Snak/forberede med the og lette snacks
12.00 til 13.30/14.00 – Lave en treretters menu sammen
13.30/14.00 til 15.00 – Det bedste, nyde af maden!
15.00 – Tage hjem glad og mæt.  Du vil bringe med noget vi lavet i løbet af workshoppen og nogle opskrifter at prøve derhjemme.

Hvorfor er jeg veganer?  Jeg var flexiterien/reduciterien i mange år, og spiste hovedsagelig vegetarkost, med meget lidt kød eller fisk ind imellem. Lidt efter lidt, under 2017, begynte jeg at spise mere og mere plantebaseret mad. Jeg fjernede helt animalske produkter fra min tallerken i begyndelsen af 2018. Det bedste ved vegansk mad, er at den er simpelhen så lækker. Dette er hvad jeg meget gerne vil dele med mig til jer i denne workshop, og jeg glæder mig til det.

Skriv gerne en besked, hvis du vil tilmelde dig workshoppen.
Læs mere om mine andre workshops her.

Class Timetable

  Open Time Close Time Trainer Address