Yoga og Plantebaseret Madlavningsworkshop

Klik her for at booke via email

Lørdag den 21. marts fra 10.00 til 15.00

Pris: 750 dkk

Early Bird (booke før 21/01/20): 650 dkk

Kan du godt lide yoga og lækker mad?  Så lad os kombinere dem!  En workshop for dig der gerne vil tilføje mere plantebaseret inspireret mad i hverdagen. Måske er du allerede veganer, flexitar, eller muligvis en nysgerrig kødspiser. Den plantebaserede levemåde er blevet meget populær i de seneste år, med bekymringer om personlig sundhed, miljø og dyrevelfærd.  Denne workshop er ikke beregnet til at ‘tvinge’ dig til at blive plantebaseret/veganer eller få dig til at føle skyld over ikke at være det.  Se det som en mulighed for at lære, hvor let det faktisk er at inkorporere flere planter i din daglige kost, uanset om du vælger at gøre det én dag om ugen eller hver dag.

Hvad er inkluderet i prisen?

  • 90 minutters yogaundervisning
  • Al mad/ingredienser, 90-100% økologisk
  • Varme og kolde alkoholfrie drikkevarer
  • Goodie bag, inklusive opskrifter
  • Vi laver mad sammen
  • Fællesspisning og hygge
  • Tage hjem mæt i maven og glad i sjælen

Spørgsmål der kan dukke op:

  • Hvorfor bør jeg spise mere plantebaseret?
  • Hvad har yoga at gøre med den måde, jeg vælger at spise?
  • Er det muligt at være sund, når man spiser en plantebaseret diæt?
  • Hvad med protein og andre næringsstoffer?
  • Kan børn trives med denne slags kost?
  • Men det er dyrt med plantebaseret/vegansk mad, ikke?
  • Hvor mange dage om ugen skal jeg spise plantebaseret mad?
  • Jeg elsker at bage, er det muligt uden æg, smør og mælk?
  • Hvad er forskellen mellem plantebaseret og vegansk kost?
  • Hvor kan jeg finde plantebaserede/veganske produkter?

Højst 8 deltagere. Alle over 16 år er velkomne.  Åben for alle niveauer.

Hvorfor er jeg veganer? 

Jeg var flexitar i mange år, og spiste hovedsagelig vegetarkost, med meget lidt kød eller fisk ind imellem. Lidt efter lidt, siden 2017, begynte jeg at spise mere og mere plantebaseret mad. Jeg fjernede helt animalske produkter fra min tallerken i begyndelsen af 2018. Det bedste ved vegansk mad, er at den simpelhen er så lækker.  Dette brænder jeg for at dele med dig på denne workshop.

Klik her for at booke via email

Læs mere om mine andre workshops her.

Class Timetable

  Open Time Close Time Trainer Address