Familieyoga Workshops

Klik her for at booke et hold via email

Vi håber at kunne tilbyde familieyoga igen til efteråret 2020

10.00 til 11.15 – familier m. børn mellem 4 og 7

11.30 til 12.45 – familier m. børn mellem 8 og 12

En kombination af sjove og energiske bevægelser, åndedrætsøvelser og afspænding. Både voksne og børn vil blive opmuntret til at deltage. Findes der overhovedet nogen bedre måde at tilbringe kvalitetstid sammen med familien? Jeg lægger op til, at I laver bevægelserne sammen, hvilket styrker relationer mellem jer og giver mulighed for at have det sjovt sammen uden hverdagens distraktioner. Holdene er inddelt efter børnenes alder. Hvis du har børn fra to forskellige aldersgrupper, må du endelig kontakte mig, så sørger jeg for at finde et hold, der passer jeres familie bedst. Der er begrænset plads, så først til mølle-princippet gælder. Jeg har plads til 8 måtter. Hver workshop afsluttes med en let snack. Undervisningen foregår på engelsk, med inslag på dansk, hvis der er nogen børn, der ikke forstår engelsk.

Pris: 100 kr pr. måtteplads. Nogle børn kan sagtens dele en måtte med en voksen. Men lidt ældre børn plejer at have brug for deres egen måtte.

Mad er ikke tilladt i yogastudiet, undtagen den snack som serveres efter workshoppen. Toiletbesøg skal helst ske inden klassen begynder.

Booking er nødvendig, da der er begrænset plads.

Læs mere om mine andre workshops her