Akhanda – en type yoga, der står for en hel og ubrudt tradition.

 

Al min undervisning er inspireret af Akhanda Yoga.

Du kan læse mere om Akhanda Yoga nedenfor eller bruge rullemenuen HOLD & WORKSHOPS, hvis du har lyst til at læse mere om specifikke yogahold.

Akhanda Yoga er en traditionel og holistisk tilgang til yoga udviklet af Yogrishi Vishvketu.

Det er en komplet og balanceret praksis, der omfatter asana (stillinger), pranayama (åndedræktsøvelser), afslapning, mantra og meditation såvel som diskussioner og studier af yogisk livsstil og yogafilosofi. Denne helhedsorienterede tilgang giver adgang til forskelligeartet undervisning og teknikker, som yogasystemet tilbyder. Når yoga dyrkes og forstås holistisk, bliver det endnu mere virkningsfuldt for mennesket ved at bringe harmoni og balance ind i vores liv, vores familier og vores samfund. Akhanda Yoga balancerer de fysiske bevægelser med vejledning i at rette blikket indad.

Balance rummer en række aspekter af yoga traditionen, afstemmer rygsøjlens bevægelser i alle retninger under hvert lektion, såvel som bevægelser, hvor kroppen skal yde mere fysisk, og øvelser, som kroppen blot skal være i. En balance af yin og yang. Det ubesværede flow, der skabes derved, forhindrer at du overanstrenger dig, det vil sige at du ungår uafbalanceret smiddighed og tab af det praniske energi system.

Klik her for at booke et hold via email

 

Facebook
Instagram