FAQs

________________________________________________________________

🤧 Husk stadig at bliv hjemme ved sygdom.
🧘‍♀️ Medbringe egen yogamåtte, tæppe og andet udstyr, hvis du har.
________________________________________________________________
24 TIMERS AFBUDSPOLITIK:
.
Når du betaler ‘pay as you go’ eller med klippekort så gælder en 24 timers afbudspolitik.
.
Der er ingen undtagelser til denne regel.
________________________________________________________________
Forløb kan ikke overføres til andre hold eller forløb.  Flere informationer ift forløb her.

________________________________________________________________

GENERELLE SPØRSGSMÅL:

Er jeg nødt til at tilmelde mig til dine hold? Hvordan booker jeg?

Ja, det er du, da der er et begrænset antal pladser. Du kan booke ved at skrive til min email eller kontakte mig via Facebook-siden Lets Yoga Denmark. Facebook-siden er et godt sted at finde oplysninger og nyheder.

Er der en aflysningspolitik?

Når du betaler hver gang eller med klippekort gælder en 24 timersafbudspolitik. Du vil blive opkrævet betaling for en lektion, hvis du aflyser mindre end 24 timer, før holdet begynder, eller hvis du ikke møder op.

*Forløb: Et forløb kan ikke overføres til andre hold eller forløb, da du melder dig en fast period, derfor refunderes ikke hold eleven aflyser under denne period.

Hvordan betaler jeg for holdene?

Du kan betale med MobilePay (742167), bankoverførsel (information gives på forlangende) eller kontant.

Må jeg tage mine ting med ind i yogastudiet?

Der er masser af plads til dine ting lige udenfor yogastudiet, da jeg foretrækker at have så få ting som muligt i selve yogastudiet. Yogastudiet er en mobiltelefon fri zone, de er små, men tager MEGET af vores opmærksomhed. Vi vil gerne have færrest mulige distraktioner. Alle dine ting vil blive opbevaret sikkert.

Er jeg nødt til at tage min egen måtte med?

Ja tak.

Hvad tid bør jeg møde til undervisningen?

Ca 5 til 10 minutter før undervisningen begynder er perfekt, så du ikke stresser ind. Men kom dog helst ikke mere end 15 minutter før undervisningen begynder. I visse tilfælde foregår der anden undervisning, mens jeg i andre tilfælde endnu ikke er jeg er klar til at begynde.  Sørg desuden for ikke at komme for sent.  Det er ikke rimelig overfor de andre deltagere, ligesom det opleves som meget distraherende.

Hvis jeg køber et klippekort til 5 eller 10 undervisningsgange, skal jeg så bruge alle 5 eller 10 klip i træk?

Nej. Du kan sagtens bruge dine 5 eller 10 klip, når det passer dig. Fem klip udløber 12 uger efter købsdato, og 10 klip udløber 24 uger efter købsdato. Jeg tæller kun de uger, hvor der foregår undervisning. Husk at tilmelde dig til klassen på forhånd.

Vil jeg få et fysiskt klippekort?

Nej. Jeg holder styr på, hvornår du har betalt, og hvornår du kommer. Så du behøver ikke gøre noget eller bekymre dig for at miste et fysiskt kort. Jeg giver dig besked, når du har opbrugt dine klip.

Hvad skal jeg have på til yoga?

Behagligt tøj, som du nemt kan bevæge dig i. For at du kan holde dig varm under savasana/afslapning, er det en god ide at medbringe varmt tøj og strømper.

Må jeg spise i yogastudiet?

Kun vand er tilladt. Denne regel gælder i alle klasser (bortset fra workshops). Amning og flasker er tilladt til mor og babyyoga.

Bør jeg spise før min undervisning?

Undgå at spise noget meget mættende før din yogaundervisning, hold dig til lette snacks og frugt eller grøntsager.

Jeg er ikke smidig, kan jeg virkelig dyrke yoga?

Dette spørgsmål får jeg tit og svaret er altid JA! Enhver kan dyrke yoga, uanset hvor smidige de er.

SPØRGSMÅL VEDRØRENDE YOGAHOLD FOR BABYER, SMÅ BØRN OG BØRN:

Må mit barn tage sit legetøj med ind i yogastudiet?

Jeg har fuld forståelse for, at små børn kan være meget knyttet til deres legetøj, men det er min erfaring, at legetøjet nemt kommer til at virke lidt forstyrrende, ikke mindst, hvis et andet barn bliver intresseret i legetøjet. Det er bedst at lade legetøj blive udenfor yogastudiet. Hvis dit barn har svært ved at lægge sit legetøj fra sig, så vil jeg hjælpe dem ved at sørge for, at vi finder et helt særligt sted udenfor yogastudiet, hvor vi opbevarer legetøjet, mens vi dyrker yoga.

Mor og babyyoga er en undtagelse, du må gerne medbringe legetøj til din baby. Du er også meget velkommen til at bruge det legetøj, jeg har.

Hvad gør jeg, hvis min baby eller mit barn græder?

Hvis det sker, så sker det! Det er helt normalt, de kommunikerer bare, højst sandsynligt på den eneste måde, de kan. Hverken du eller din baby skal føle, at I gør noget forkert.

Hvis din baby eller dit barn græder, og I oplever det som stressende, kan I sagtens forlade lokalen et stykke tid for at trøste, hvis I trænger til det.

Hvad hvis jeg trænger til at amme eller give mit barn en flaske?

Du er til enhver tid meget velkommen til at amme eller give dit barn en flaske, hvis dit barn er sultent eller ked af det. Jeg vil gøre alt for at gøre det så bekvemt som muligt. Måske går du glip af lidt af undervisningen, men du kan følge med i det, der sker, og senere hen afprøve det derhjemme. Anden mad eller snacks er ikke tilladt i yogastudiet. Vand er tilladt.

Hvad hvis jeg bliver nødt til at skifte ble på mit barn?

Selvfølgelig må du skifte bleen, hvis der opstår behov for det.

Hvad hvis mit barn ikke deltager under yogaøvelserne i Familieyoga?

Det er helt normalt! Vær et godt eksempel, nyd og deltag selv, omend dit barn bare sidder ved siden af dig og observerer. Prøv ikke at tvinge dit barn til at deltage. Måske ser det ikke umiddelbart ud, som om dit barn har det sjovt, men hun eller han ser på og betragter dig hele tiden, også når du ikke bemærker det. Lige pludselig en dag vil dit barn måske lave solhilsenen i parken eller synge ‘Om’ ved spisebordet. Lidt efter lidt vil dit barn deltage mere og mere. Det er faktiskt ret spændende at følge deres udvikling.

Facebook
Instagram