Johanna

Jeg har undervist i yoga i 14 år, først i London og nu her i Danmark. Jeg prøvede yoga for første gang, da jeg var 17 år. I begyndelsen var det blot fysisk træning for mig, ikke andet. Med tiden opdagede jeg yogaens dybere mening. Jeg fandt ud af, at det er en måde at leve på, ikke noget jeg bare gør for at blive smidigere eller stærkere, selvom det også er noget, man opnår gennem yogaen. Yoga i mit daglige liv berører mine interaktioner med andre mennesker og vores planet, mine beslutninger som forælder, og de valg, jeg foretager, når jeg laver mad. Min yogalærer, Yogrishi Vishvketu, siger altid, at yoga begynder i køkkenet, hvis du spiser glad mad, så er du glad. Derfor vælger jeg at leve plantebaseret ved siden af min yoga.

I begyndelsen af 2009 rejste jeg til Rishikesh, Indien, hvor jeg var på min første yogalæreruddannelse. Jeg kom hjem som et nyt menneske, vild med yoga og livet, med en passion for at dele min nye viden og hjælpe andre med at komme dybere ind i deres personlige yogapraksis. Du kan læse lidt mere om mine certificeringer her.

Yoga kan virkelig forandre dit liv. Hvert menneske vil have sin unikke vej gennem livet. Enhver kan dyrke yoga, uansat om de kan nå deres tæer eller ej. Selv er jeg ikke perfekt (selvom jeg kan nå mine tæer!) og jeg forventer ikke, at mine elever er perfekte, vi er jo alle blot mennesker. Jeg vil støtte hvert individ. På hvert eneste yogahold fokuserer jeg på, hvad eleverne trænger til både fysisk og følelsesmæssigt. Yoga er ikke en koncurrencesport, enhver bliver opmuntret til at dyrke yoga i deres eget tempot og på deres eget niveau. Jeg elsker at undervise elever, der befinder sig forskellige steder i livet, og jeg byder alle aldersgrupper velkommen. Sammen vil vi udforske, grine, måske græde, bevæge os, udfodre os selv og hvile.

Min målsætning er, at du som elev føler dig styrket, opløftet og vigtigst af alt fyldt med glæde, når du forlader mit yogastudie.

Al undervisning foregår på engelsk. Undtagen familieyoga. Når der er danske børn, der ikke forstår engelsk, gør jeg mit bedste for hovedsageligt at undervise på dansk. Eller en blanding af engelsk og dansk alt efter situationen. Jeg taler og skriver gerne på dansk, men bemærk, at jeg stadigvæk er i gang med at lære.

Klik her for at booke et hold via email

:

Facebook
Instagram